Начало ММА Марсо качи видео от боя с Големия

Марсо качи видео от боя с Големия

Марсо качи видео от боя с Големия
2

Появи се видео от уговорения в Интернет бой между Валери Матов-Големия (AMG) и Марсел Величков-Марсо.

Рапърите се бяха разбрали да премерят сили в близост до Националния дворец на културата в София.

Клипът е качен от Марсел, който към него добавя:

„Излязох да се бия с 4 пирона в рамото и съвсем скорошна фрактура, заради която беше рисково да приемам предизвикателството, но въпреки това го направих. Заради същата фрактура ми отказа ръката по време на боя, а не както той разправя че ми е извадил рамото. В моя случай това е нeвъзможно. Не искаше да се бием свободен стил и го чакахме 1 час да събере смелост! Държеше да е на открито. Да не забравяме, че го обяви публично, заради което ни треснаха куките. Въпреки този факт, той разправя, че аз съм ги викнал“, са част от думите на изпълнителя в описанието.

Заради характера на кадрите, трябва да отворите платформата YouTube – не могат да бъдат гледани директно тук:

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Comment(2)

  1. Е#ати спаринга! To голям смях а така раздуха случката… те ръкавички сложили, пък се пазят, няма агресия едва ли не. Чист спаринг.

Comments are closed.