Начало ММА Масвидал иска 3, а не 5 рунда срещу Бърнс

Масвидал иска 3, а не 5 рунда срещу Бърнс

Масвидал иска 3, а не 5 рунда срещу Бърнс
0

Задава се изключителна бойна карта на UFС, която ще изправи за четвърти път един срещу друг Израел Адесаня и Алекс Перейра. Друг любопитен двубой обаче ще бъде този между Джилбърт „Дуриньо“ Бърнс и Хорхе Масвидал. Масвидал впечатли феновете със сърцати битки и зрелищен нокаут срещу бен Аскрен преди години. Дуриньо от своя страна бе един от сериозните фактори в дивизията си, стигна до мач за титлата срещу Камару Усман, през миналата година загуби срещу Хамзат Чимаев и наскоро се завърна с победа в октагона. Изглежда обаче, че Хорхе не е готов да се изправи срещу бразилеца в пет рунда.

„Ако от организацията ми предложат повече пари, което няма да стане, добре. Но иначе не. Съжалявам, Джилбърт“, каза Масвидал.

„Вече подписах договора си“, категоричен е боецът.

Малко преди интервюто, Бърнс направи предложението за пет рундов мач. Бразилецът предложи и битката да бъде за импровизирания колан „Най-лошо к*пеле“, за който преди време се биха Масвидал и Диаз и Хорхе успя да го спечели.

„Три рунда са повече от достатъчно. Харесва ми интересът, който Бърс създава, но братко, три рунда са всичко, от което се нуждае“, обясни мотивите си за по-къс мач Масвидал. Двамата ще бъдат част от UFC 287 и феновете нямат търпение да видят смесени бойни изкуства от най-високо ниво.

тагове: