Начало ММА Масвидал не остана впечатлен от победата на Едуардс

Масвидал не остана впечатлен от победата на Едуардс

Масвидал не остана впечатлен от победата на Едуардс
0

Хорхе Масвидал не възнамерява да се бие срещу Леон Едуардс. По-рано великобританиецът хвърли ръкавицата и пожела мач с нашумелия боец.

Масвидал набра инерция и влезе в историята с нокаута си срещу Бен Аскрен. Летящото му коляно приспа бореца след само 5 секунди игра.

„Има голяма разлика между това да пратиш някого да спи и да унесеш публиката. Скука“, заяви Масвидал по повод победата на Едуардс над Дос Аньос.

Снимка: БТА

Мачът бе главният за бойната галавечер „UFC on ESPN 4“.

„Никой да не ме предизвиква, докато не взема титлата. Обещаха ми, че след Аскрен ще получа шанс за пояса“, допълни Хорхе Масвидал.

В случая боецът си противоречи с изказване от миналата седмица. Тогава той бе категоричен, че повече от битка за титлата в полутежка категория иска мач с Конър Макгрегър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.