Начало ММА Масвидал: Ще дам реванш на Усман

Масвидал: Ще дам реванш на Усман

Масвидал: Ще дам реванш на Усман
0

Хорхе Масвидал е убеден в победата си на UFC 261 тази неделя. Уличният боец от Маями дори заяви, че е готов за трети мач между двамата и ще даде реванш на Камару Усман.

В първата среща той беше доминиран от нигериеца.

Тогава обаче „Уличния Исус“ нямаше почти никакво време за подготовка и пътува до Абу Даби, за да спаси основното събитие на галавечерта от провал.

„Със сигурност ще му дам реванш“, Масвидал сподели на пресконференцията преди UFC 261.

Усман: Конър се страхува от мен, знае как ще го пребия

За да стигне до трети мач обаче, Хорхе ще има трудната задача да победи Усман. Считан е за тотален аутсайдер.

„Той ми даде шанс, затова и аз ще го стория. Нека не забравяме, че имах да свалям 10 килограма за шест дни и това беше много за мен.“

„Цялата енергия, която отделих да смъкна теглото си – сега ще бъде насочена към това да го нокаутирам!“, сподели Масвидал.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.