Начало ММА Махачев за Конър: Пие твърде много уиски, но няма да откажа битка с него

Махачев за Конър: Пие твърде много уиски, но няма да откажа битка с него

Махачев за Конър: Пие твърде много уиски, но няма да откажа битка с него
0

Шампионът в лека категория на UFC Ислам Махачев (25-1) ще защитава титлата си на 1 юни в Нюарк (САЩ) срещу американеца Дъстин Порие (30-8).

И дагестанецът каза повече от веднъж, че е приел тази битка само защото няма други възможности. Според него Порие не заслужава да се бие за титла, като това важи и за Конър Макгрегър (22-6).

Причината за това е, че ирландската суперзвезда не се е бил от 2021 г. и не е печелил от 2020 г. И като цяло от 2016 г. насам той има само 4 битки, в които загуби три пъти.

В интервю за Pound 4 Pound с Kamaru & Henry обаче Махачев каза, че за Конър е готов да изостави принципите си и да излезе срещу него в октагона.

Трябва да си глупак, за да откажеш такава битка. Разбира се, че ще се бия с него. Той просто отдавна не е това, което беше. Не искам да го клеветя. Но всеки знае това. Последният път, когато беше в добра форма, беше, когато се би с Хабиб Нурмагомедов. Тогава той наистина беше боец ​​от елитно ниво. Но сега… Твърде много алкохол… Твърде много уиски…„, каза Махачев.

Макгрегър ще поднови кариерата си през юни – в главното събитие на UFC 303 той ще се бие с американеца Майкъл Чандлър. Събитието ще се проведе в Лас Вегас (САЩ).