Начало ММА UFC създава нова теглова категория, за да угоди на капризите на МакГрегър

UFC създава нова теглова категория, за да угоди на капризите на МакГрегър

UFC създава нова теглова категория, за да угоди на капризите на МакГрегър
0

Рядко обръщаме внимание на конспиративни теории, но, когато една подобна идва от авторитет в смесените бойни изкуства, като Даниел Кормие, тогава нещата придобиват известна легитимност. Именно той съобщи, че има слухове, според които Дейна Уайт неслучайно бави представянето на главното събитие за UFC 300, тъй като планира да открие нова теглова дивизия, с която да угоди на капризите на Конър МакГрегър.

„Ди Си“ сподели в своя YouTube-канал, че организацията обмисля възможността да измести средна категория с 5 паунда нагоре, за да направи място между двете с полусредна за бойци с тегло до 75 кг. Това би се превърнало в нещо от порядъка на супер полусредна категория.

„Прословутия“ вече сам обяви, че битката му с Майкъл Чандлър ще бъде при средните, тъй като изглежда се наслаждава на по-високото си лично тегло след лечението на счупения крак.

Очакваме съвсем скоро Дейна Уайт най-накрая да вдигне завесата около главната битка за UFC 300 и при цялото това увъртане би следвало наистина да чуем нещо толкова сензационно, защото по този начин Конър МакГрегър ще има шанс да се завърне директно в мач за шампионската титла.