Начало ММА Мексико е опасна дестинация и за ММА легенди. Бивш боец беше жестоко пребит

Мексико е опасна дестинация и за ММА легенди. Бивш боец беше жестоко пребит

Мексико е опасна дестинация и за ММА легенди. Бивш боец беше жестоко пребит
0

Бившият ММА боец от Русия Олег Тактаров е бил пребит на мексиканското карибско крайбрежие. Руснакът се е опитал да защити момиче, което е спорило с охранител пред местен нощен клуб. За сметка на това, той си е навлякъл гнева на охраната.

„Помолих да не тормозят момичето, но за сметка на това получих удар по главата с бейзболна бухалка. Десет човека ме биха и бях с белезници зад гърба си. Биха ме около 30-40 минути. Това е някаква супермафиотска страна“, разказа руснакът.

„Когато пристигна полицията, въздъхнах с облекчение. Разбрах, че ще оцелея, защото всяка секунда си мислех, че ще умра. Просто нямах достатъчно въздух,”сподели Тактаров.

Тактаров е в Мексико от средата на декември. Там той провежда малки майсторски класове в курорта Плая дел Кармен, тренира в бразилския клуб по джиу-джицу ,,Gracie Barra“, активно почива (плува в Карибско море и сеноти), посети руините на древните градове на маите Чичен Ица и Коба), изгледа местен турнир по джиу-джицу и дори пише книгата „Кодът на дълголетието“ (Подарете си живот).

Тактаров обаче не смята да се връща в Русия, от съображения за сигурност. Инцидентът се случи преди повече от седмица, но руснакът все още е в Мексико. Той казва, че след като се върне в родината си, първото нещо, което ще направи, е да отиде да си почине в курортите на Дагестан.