Начало ММА Мениджър: Хабиб не се бие за пари

Мениджър: Хабиб не се бие за пари

Мениджър: Хабиб не се бие за пари
0

Мениджърът Али Абделазис е впечатлен от шампиона на UFC в лека категория – Хабиб Нурмагомедов. Клиентът му неведнъж е доказвал, че е готов за всяко предизвикателство – независимо от условията.

До момента така и не се е намерил боец, който да победи „Орела“.

„Шампионите трябва да се фокусират върху чековете – освен един тип“, Абделазис сподели в деня за медии. „Всеки боец трябва да гледа заплащането. Хабиб обаче е друг случай, различен е. Не го прави за пари.“

Снимка: БТА

„Когато се откаже от спорта, ще ни липсва много. Отношението му към ММА е специално. Мисля, че Хабиб може да се бие още 5 години, но и да се откаже утре ще съм щастлив. Ако си бие утре – пак. Искам да прави каквото му е на сърце“, допълни мениджърът.

Дагестанецът има 28 победи в ММА, а 12 са в UFC. За последно отказа Конър Макгрегър, а след това и Дъстин Порие, защитавайки пояса при леките.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.