Начало ММА Мениджърът на Хабиб с две обвинения в побой
0

Мениджърът на Хабиб с две обвинения в побой

Мениджърът на Хабиб с две обвинения в побой
0

Промоутърът на звезди в бойните спортове Али Абделазиз получи две обвинения за побой в Лас Вегас, като по едното трябва да се изправи пред съда следващия месец.

Предполага се, че агентът, който представлява и едно от най-големите имена в UFC – Хабиб Нурмагомедов, е ударил Ейб Кава, също мениджър, по време на събитие на Професионалната на професионалните бойци (PFL) в петък. В понеделник пък делото по „сблъсъка“ му с Колби Ковингтън беше пренасрочено за 25 ноември в Лас Вегас.

Най-новото провидение на Абделазиз се е случило в близост до клетката в „Мандалай Бей Ивентс Сентър“, където се е провело събитието. Американските медии твърдят, че двама полицаи, грижещи се за реда във ВИП-ложите, са видели как мъж „удря в лицето със затворен юмрук“ друг мъж, като по-късно нападателят е бил идентифициран като Али Абделазиз. Според разказа на Кава, нападателят му го е приближил, казвайки, че иска да поговорят, но след това го е ударил без причина. Малко по-късно Абделазиз е изведен от залата, а от полицията в Лас Вегас обявиха, че нито една от замесените страни „няма сериозни поражения“.

В официално съобщение от PFL обявиха, че са наясно с инцидента и продължават да събират информация за него.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.