Начало ММА Миочич: Все едно получих ритник в топките

Миочич: Все едно получих ритник в топките

Миочич: Все едно получих ритник в топките
0

Стипе Миочич е съкрушен от провалената му битка с Джон Джоунс, след като шампионът в тежка категория скъса гръден мускул и битката за средата на ноември пропадна.

Как се почувствах днес ли? Все едно получих ритник в топките. Събудих и телефонът ми вибрираше. Синът ми лежеше върху мен и се опитваше да се пресегне, за да ми го подаде. Когато го отключих, имах съобщение от мениджъра ми, че битката е отменена. Повече не успях да мигна. Трябваше да се бия с Джон Джоунс след две седмици в Ню Йорк на UFC 295, в „Медисън Скуеър Гардън“. Бях много развълнуван, наистина. Предполагам, че е скъсал нещо в гърдите си. За нещастие, такива неща се случват. Това е част от играта. надявам се, че ще се оправи и ще се почувства по-добре, но, какво следва сега? Ще се бия с някой друг? Не знам“, каза Миочич в своя OnlyFans профил, цитиран от MMA Fighting.

Дейна Уайт реши да запази бившият шампион за друг момент, а вместо него на ринга ще качи Том Аспинал и Сергей Павлович за междинната титла в дивизията. Главното събитие пък става двубоят за пояса в полутежка категория между Жири Прохазка и Алекс Перейра.