Начало ММА ММА звезда показа странен ритуал за отпразнуване на победите

ММА звезда показа странен ритуал за отпразнуване на победите

ММА звезда показа странен ритуал за отпразнуване на победите
0

Репортерът на UFC Майкъл Биспинг остана много изненадан от начина, по който се проведе интервюто с Ванеса Демопулос. След успеха си над Джин Ю Фрей на UFC on ESPN 38 тя се хвърли в обятията му и го сюрпризира.

Демопулос (8-4 MMA, 2-1 UFC) доби популярност със същото действие, нахвърляйки се на Джо Роган.

Самата среща не премина гладко за Ванеса, която в крайна сметка взе победата с разделено съдийско решение. На галавечерта бяха раздадени пет бонуса от президента на веригата Дейна Уайт.

Чекове по 50 хиляди долара за „представяне на вечерта“ взеха трима ММА бойци – Тиаго Мойзес, Шавкат Рахмонов и Джош Паризиан.

Другите две премии бяха за „битка на вечерта“ – Матеуш Гамрот срещу Арман Царукян. Това беше и основното събитие. Мачът предложи много екшън с разменено надмощие, като в крайна сметка приключи с успех за поляка.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.