Начало ММА Моли Маккан спасила момиче от трафиканти на жени

Моли Маккан спасила момиче от трафиканти на жени

Моли Маккан спасила момиче от трафиканти на жени
0

Моли Маккан нашумя в света на ММА с последните си участия в UFC, за които спечели представяне на вечерта заради актрактивната си игра и победи. Но преди да започне да бележи успехи, Моли е работила във веригата за бързо хранене – Subway. Оттам идва и прякорът ѝ – „Кюфтето“.

Наскоро Маккан разказа интересна история за времената, когато е продавала сандвичи за да събира средства за тренировките си. Можем да кажем, че нещата научени в залата, са ѝ били от сериозна полза.

„Работех в Subway и беше около 5ч. сутринта.“ разказва Маккан. „Аз все още приготвях сандвичи, опитвайки се да остана будна, когато някакво момиче влезе в ресторанта залитайки, а след нея дойде мъж и я прегърна.“

„Той беше чужденец и английският му не беше много добър и ми звучеше като уелсец. Попитах го какво е името на момичето, а той ми отвърна с въпрос да не би да съм полицайка, след което повлече девойката извън ресторанта, а аз тръгнах след тях навън, докато колежката ми грабна телефона.

„Когато излязохме, той се опита да ме ритне в главата, но аз само се наведох назад и след това го изритах в крака, а той падна. Но вече се беше обадил за подкрепление и няколко коли вече бяха на улицата. Хубавото беше, че колежката ми беше направила същото с полицията, които дойдоха точно на време и изловиха всички.

„В крайна сметка се оказа, че този беше сипал наркотик в питието на момичето, който се нарича „date rape“ (изнасилване на среща). През цялото време я е чакал да излезе, за да я отвлече и да я изкара за трафик.“

В крайна сметка престъпникът се е оказал нелегален имигрант и е бил депортиран обратно в държавата си.

Маккан завърши разказа си шеговито:

Не трябва да се бъзикате с „Кюфтето“, а?

тагове: