Начало Видео Най-добрите нокаути в UFC (ВИДЕО)

Най-добрите нокаути в UFC (ВИДЕО)

Най-добрите нокаути в UFC (ВИДЕО)
0

След като вече ви показахме избора на най-елитната ММА организация в света UFC за най-добри нокаути през годината, сега е време да ви покажем и избора на на екипа ни за най-зрелищни нокаутиращи попадения и комбинации във веригата за 2021-а.

Вижте нашите Топ 5 изпълнения, а като коментар под статията може да оставите и вашето мнение относно класацията и да предложите други изпълнения, които също заслужават допълнително внимание.

Марлон Вера срещу Франки Едгар, UFC 268

Ветеранът Едгар стоеше добре в клетката срещу набиращия скорост в UFC Марлон Вера, но в края на третия рунд битката обърна своя ход при един зловещ кик право в лицето на Франки. Кикът беше с перфектен тайминг и пресрещна непрестанно движещия се Едгар, който се сгромоляса веднага след това.

Камару Усман срещу Хорхе Масвидал, UFC 261

Шампионът при 77-килограмовите Камару Усман не остави никакво съмнение кой е по-добрият боец в реванша му с Хорхе Масвидал. Той показа, че съперниците вече трябва да се съобразяват и с нокаутиращата му сила, като свали един от най-добрите страйкъри в категорията с мощен десен във втория рунд.

Халил Роунтри – Модестас Баукаус, UFC Fight Night: Brunson vs. Till

Майсторът на муай тай Халил Роунтри сътвори първия нокаут в историята на UFC с кик над коленната капачка срещу опонента му. Той използва техника, която от дълго време се коментира, дали не трябва да бъде забранена, именно заради опасността, която крие за коляното на опонента.

Роуз Намаюнас – Вейли Джан, UFC 261

Роуз препарира Джан и триумфира с титлата в категория „сламка“ със зрелищен ритник в главата. Този нокаут сложи точка на спора в тази битка, но не за дълго. Двете дами премериха сили в двубой реванш след няколко месеца, от който Роуз отново излезе с вдигната ръка.

Жири Прохазка срещу Доминик Рейес, UFC on ESPN

Чехът Прохазка показа, че заслужава претендентското място при 93-килограмовите с впечатляващ нокаут срещу един от най-добрите бойци в категорията Доминик Рейес. След неспираща преса от страна на Прохазка, Рейес бе притиснат с гръб към клетката в глуха защита. Тогава в миг на гениалност Жири пласира страхотна комбинация с въртящ се лакът, която прати Рейес по лице на пода.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".