Начало ММА Излъга ли Конър за теглото си?

Излъга ли Конър за теглото си?

Излъга ли Конър за теглото си?
0

Конър Макгрегър е хванат в голяма лъжа. Боецът наскоро публикува снимка на тялото си, на които се вижда огромна промяна в телосложението на боеца. Видимо ирландецът е качил килограми и е заякнал. Макгрегър заяви, че е натрупал 15 кг мускулна маса и новото му тегло е 86,2 кг. Хората. обаче имат причини да се съмняваме в тези думи.

Мнението на различни експерти е, че не е реалистично човек да качи 15 кг мускулна маса за шест месеца.

„Не може да бъде. Обикновено има умерено увеличаване на мускулната маса след 6 месеца тренировка, дори при правилна диета и упражнения.Според изследванията е реалистично да качвате около 1 килограм мускулна маса на месец, тоест около 6 килограма, а не 15″, казват експерти.

В същото време за опитните спортисти е по-трудно да натрупат изцяло мускулна маса, отколкото за обикновените любители на фитнеса. Преди 6 години Конър се качи в полусредна категория в UFC, за да се бие с Нейт Диас. Той натрупа маса от 77 кг.

Обявените цифри от Конър за 86,2 кг тегло и качените от него 15 кг мускулна маса, едва шест месеца след  двубоя му с Дъстин Поарие през юли, обаче изглеждат много съмнителни.

Във всеки случай можем да кажем, че че Конър е в добра форма. Очакваме с нетърпение завръщането му в октагона следващото лято.