Начало ММА Най-добрите нокаути в UFC за 2020 (ВИДЕО)
0

Най-добрите нокаути в UFC за 2020 (ВИДЕО)

Най-добрите нокаути в UFC за 2020 (ВИДЕО)
0

Краят на годината е тук и нашите класации за най-добри изпълнения в клетката на UFC продължават. Днес сме ви подготвили петте нокаута, който смятаме за най-зрелищни и впечатляващи от изминалата година.

Ето кои са номинирани от екипа ни:

5. Коди Гарбрандт срещу Рафаел Асунсао

Габрандт е известен като боеца с „най-тежки“ ръце при 61-килограмовите и доказа на всички отново, че това е така със зрелищен нокаут с един удар над Рафаел Асунсао. Дясната балтия на Коди бе с изключително точен тайминг и много мощ зад нея.

4. Кеъс Уилиямс срещу Абдул Алхасан

И на тази позиция слагаме едно попадения със задната ръка право в целта. Този път Кеъс Уилямс използва десен прав по учебник, за да засрещне Алхасан. Ударът не беше изпълнен с всичка сила, но беше точно навреме, за да „изгаси светлините“ на Алхасан!

 

3. Кевин Холанд срещу Роналдо Соуса

Изключителна рядкост е да видим нокаут от боец, който е поставен по гръб. Когато върху него е опитен черен колан по бразилско джу джицу, задачата изглежда още по-непосилна – не и за Кевин Холанд. Той успя да прати в несвяст Роналдо „Джакаре“ Соуса от изключително неудобна позиция, когато беше поставен по гръб. Американецът се изправи бързо и приключи двубоя с още няколко удара.

 

2. Израел Адесаня срещу Паоло Коща

Шампионът в средна категория отново затвори устите на критиците с брилянтния си страйкинг, който се оказа нерешима задача за Паоло Коща. Адесаня не остави съмнения кой е по-добрият боец, като доминираше през цялата продължителност на битката, а „черешката на тортата“ бе нокаутът, който дойде след класическа боксова комбинация на Адесаня – десен прав и ляво кроше.

 

    1. Хоакин Бъкли срещу Импа Касанганай 

      Съвсем заслужено челното място отива за Хоакин Бъкли и неговия нокаут над Импа Касанганай. Изпълнение, което ще остане в историята на UFC. Вероятно никога повече няма да видим подобна техника в клетката. Този момент на гениалност от Бъкли предизвика не виждана вълна от реакции в социалните мрежи и със сигурност ще бъде помнен дълго.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.