Начало ГОРЕЩО Най-секси ММА дамите в Белатор

Най-секси ММА дамите в Белатор

Най-секси ММА дамите в Белатор
0

Всички знаем, че най-добрите ММА състезатели при мъжете и жените се състезават в елитната верига UFC. Но това означава ли, че там са и най-красивите? Красиви дами като Пейдж Ван Зант, Джулиана Пеня, Валентина Шевченко и други са били и/или продължават да бъдат част от UFC, но знаете ли кои са най-привлекателните ММА „машинки“, които се състезват в конкурентната организация „Белатор“?

Ето и нашите предложения:

Илима Макфарлейн

Бившата шампионка в категория „муха“ е истинско доказателство за полинезийската красота. Тя е родена в Хонолулу, Хавай, но живее и тренира в Сан Диего, Калифорния. Има една единствена загуба в дванайсет професионални двубоя.

Джанай Хардинг

Новозеландката Джанай Хардинг има едва шест победи в единайсет професионални двубоя, но външният и вид е много по-впечатляващ. Тя се състезава в категория „перо“ на „Белатор“ и поставена под номер 6 в ранглистата в дивизията и.

Лиа Маккорт

Тя е родена в Ирландия и е майстор на бразилското джу джицу и събмишън граплинга. Намира се в серия от пет поредни победи, като губи единствено в дебюта си в професионалния ММА. Тя е красива блондинка, която може да те „излъже“ с красота, а след това да те накара да се предадеш с някоя граплинг техника за секунди.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leah McCourt (@leahmccourtmma)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leah McCourt (@leahmccourtmma)

Диана Авсварагова

Състезателката на Боен клуб „Ахмат“ е едва на 23 години, но вече пробива в „Белатор“. Диана се състезава в категория „муха“ и има четири победи в четири професионални двубоя. Тя е нежната гордост на Чечня.

Валъри Лоуреда

Може би най-популярната и най-атрактивната ММА състезателка на „Белатор“ е Валъри Лоуреда. Тя впечатлява с кръшните си танци и непристойното си поведение в социалните мрежи. Тя има четири победи в пет професионални двубоя, а преди да се захване със смесени бойни изкуства, се състезава в таекуондо.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Master Valerie Loureda ? (@valerieloureda)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Master Valerie Loureda ? (@valerieloureda)

w: hidden; padding: 8px 0 7px; text-align: center; text-overflow: ellipsis; white-space: nowrap;“>A post shared by Master Valerie Lo

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".