Начало ММА Най-яките татуси на ММА бойци (Част I)

Най-яките татуси на ММА бойци (Част I)

Най-яките татуси на ММА бойци (Част I)
0

Бойците обичат да драскат телата си. Това и малките го знаят. Състезателите в смесените бойни изкуства не са изключение, а някои от най-популярните имена имат могат да се похвалят и с най-впечатляващи татуси. Все пак всеки има свои предпочитания и класирането им е субективно. Представяме ви първата част на поредицата за най-яки татуси на ММА бойци.

Конър Макгрегър

Ирландецът е прословут с много неща и едно от тях са неговите татуировки. Още на 20-годишна възраст на крака му се появява първата капка мастило. Тогава е на почивка в Ая Напа, напива се… и си татуира на арабски „рак“ за 20 евро. Първоначално твърди, че не разбира какво е написано, но явно все пак в момент на опиянение е помислил трезво, защото това е неговата зодия. По-късно на гърдите му се появява прословутата сребърна горила с корона и сърце в устата. В момента на корема си има тигър, на гърба крилат кръст, а по ръцете роза, часовник, показващ 3:35, нож и джентълмен.

Норифуми Ямамото

Нека отдадем почит на японската звезда на UFC. Ямамото загина от рак на стомаха през септември 2018 година. Беше нашарил тялото си с творби на някой много скъпоплатен артист. Гърдите и ръцете му бяха изрисувани майсторски – изображение на жерав и неговите пера, както и китайски символи.

Дан Харди

Боецът има на гърдите си гигантско човешко око, което „ни гледа“ между две глави на вълк. Обяснява, че е видял изображението на стари латински извори. На корема си има молещ се будист, а под него татус на цветето лотус. Явно е голям фен на модерното изкуство, защото ръцете и краката му също са надраскани с черепи, глави на хора и др.

Twitter

Макс Холоуей

„Това е начинът ми да изразя и покажа кой съм“, заявява Макс в приложеното долу видео. Първият си татус го прави още 17-годишен. Слага крила на гърба си – символ на доброто му, ангелско сърце. Великолепните рисунки на гърдите му навярно струват един куп пари, защото са изработени много фино и качествено.

Крис Жустино-Сайборг

Най-впечатляващата татуировка на звездата е драконът по целия гръб. Освен него тя може да се похвали с няколко духовити цитата, боксови ръкавици с лавров венец, роза, пеперуда, лъв и др.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.