Начало ММА Наложиха дълга почивка на Багата след UFC 244
0

Наложиха дълга почивка на Багата след UFC 244

Наложиха дълга почивка на Багата след UFC 244
0

Родният ММА боец Благой Иванов ще трябва да стои далеч от професионалните битки за известно време. Медицинските лица на Спортната комисия на щата Ню Йорк му определиха наложителна почивка от 60 дни, в която той няма да може да се състезава. Той ще бъде допуснат до клетката преди изтичането на този период, само ако получи медицинско разрешение след допълнителни прегледи.

Феновете на ММА няма да могат да се радват и на култовия Нейт Диаз в клетката следващите 60 дни. Бруталната аркада, която получи по време на битката с Хорхе Масвидал, и ударите, които му бяха нанесени са причината за това.

Друг боец, който дели първото място с Нейт за най-дълга „почивка“ след UFC 244, е Грегор Гилеспи. Бившият шампион по колежанска борба на САЩ ще трябва да стои далеч от бойните спортове поне за 90 дни, тъй като бе брутално нокаутиран с хай-кик от Кевин Лий.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.