Начало ММА Намаюнас мрази Китай: По-добре мъртва, отколкото червена
0

Намаюнас мрази Китай: По-добре мъртва, отколкото червена

Намаюнас мрази Китай: По-добре мъртва, отколкото червена
0

Американската състезателка по смесени бойни изкуства от UFC Роуз Намаюнас изрази мнението си за предстоящата битка с китайката Вейли Жанг. Американка от литовски произход говори за това как се настройва за битка, както и какъв режим представлява китайският спортист.

Знам за какво ще се боря. Преди предстоящата битка си напомних специално за историята на семейството си, за произхода си. Исках да разкажа на моя спаринг партньор за Литва, гледахме филма „Друг отбор мечта“ за литовския баскетболен отбор на Олимпийските игри през 1992 г. След филма разбрах, както никога преди, истината „по-добре е да си мъртъв, отколкото червен„, каза Намаюнас.

Намаджунас подчерта, че няма нищо лично срещу Вейли, но произходът на съперника й се превърна в сериозна мотивация за нея в подготовката.

Нямам нищо лично срещу нея, но това е страхотна мотивация за мен – боря се за свобода, разчитам на Исус, имам литовска кръв в себе си и преследвам американската мечта. Всичко това ще взема със себе си, когато отида срещу нея в осмоъгълника„, добави американката с литовски корени.

Дуелът между Намаюнас и Жанг ще се състои на 25 април като част от турнира UFC 261 . В тази битка китайският спортист излиза да защити титлата си за втори път.