Начало ММА Намаюнас призна, че последната ѝ битка в октагона е била скучна

Намаюнас призна, че последната ѝ битка в октагона е била скучна

Намаюнас призна, че последната ѝ битка в октагона е била скучна
0

Роуз Намаюнас се завръща на голямата сцена на UFC този уикенд, за да се бие с Манон Фиоро за мястото на задължителна претендентка за титлата в категория „муха“. Американката обаче трябваше да признае, че всички критики, които получи за последния си мач срещу Карла Еспанца през май миналата година, са напълно заслужени.

Това определено бе една от най-скучните битки изобщо. Но, знаете ли, предполагам, че, когато си боец, чувството е по-различно при понасяне на критиките, защото за мен това не е просто спорт, а е изкуство. А, ако някой критикува изкуството ми, ставам малко по-емоционална. В същото време имаха право да говорят така, защото нищо реално не се случи там“, каза Намаюнас, цитирана от MMA Junkie.

Въпросният мач костваше шампионския пояс в категория „сламка“ за нея. Статистиката в същото време сочи, че двете с Еспанца са си разменили общо 68 удара в рамките на цели 25 минути. Подобно представяне не подхожда за MMA среща на професионално ниво, камо ли на мач за титлата.

Сега Роуз Намаюнас излиза срещу Манон Фиоро на 2 септември от 21:30 часа българско време, като част от основната карта на UFC Париж.