Начало ММА Намери ли Чимаев опонент за следващата си битка?

Намери ли Чимаев опонент за следващата си битка?

Намери ли Чимаев опонент за следващата си битка?
0

Изниква ново име като потенциален съперник за следващата битка на Хамзат Чимаев в полусредна категория става въпрос за Джаред Каноние, класиран като номер 3 в ранглистата на UFC.

Брендън Алън направи впечатляващо представяне на UFC Джаксънвил, побеждавайки Бруно Силва със задушаване. След победата си, той предизвика потенциални съперници, включително и Джаред Каноние.

Мениджърът на Алън, Али Абделазиз, му каза да не се занимава да предизвиква Каноние, защото „Killa Gorilla“ вече има следващата си битка планувана.

„Каноние, той търси вариант да стане претендент за титлата,“ каза Алън по време на интервюто след битката с Меган Оливи. „Али ми каза да не го предизвиквам, защото вероятно вече има планувана битка, но аз вече бях решил това, така че реших просто да го направя. Направих двете неща, които Али каза да не правя, така че съжалявам. Али вече го бях решил , така че съжалявам.“

Когато споменаха следващата битка на Каноние, имаше намеци по време на пресконференцията след UFC Джаксънвил, когато темата беше повдигната отново. Не можем да наречем това сигурна битка, но има слухове, че Джаред Каноние може да се бие с Кхамзат Чимаев.