Начало ММА Намериха нов опонент на Джакаре Соуза
0

Намериха нов опонент на Джакаре Соуза

Намериха нов опонент на Джакаре Соуза
0

Късно вчера американската медия ESPN съобщи, че Роналдо Джакаре Соуза все пак ще оглави събитието на UFC във Флорида на 27-ми април заедно с коравия швед Джак Хермансон. Соуза трябваше да се изправи в двубой реванш с кубинеца Йоел Ромеро, но мускулестият боец се оттегли от двубоя. На негово място влиза представителят на „Frota Academy“, който миналата седмица отказа ветерана Дейвид Бранч в първия рунд в двубой от главната карта на последното събитие на UFC. Това беше пета победа за Хермансон чрез събмишън/нокаут в шест двубоя за UFC.

Бразилецът Соуза записа две победи и две загуби в последните си четири двубоя, но 39-годишният боец не се е отказал от това да преследва титлата и се надява да получи шанс за битка с победителя от двубоя Келвин Гастелъм – Израел Адесаня за временната титла в средна категория.

Източник: MMAfighting.com

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".