Начало ММА „Джакаре“ нокаутира Уайдман след драма в три рунда
0

„Джакаре“ нокаутира Уайдман след драма в три рунда

„Джакаре“ нокаутира Уайдман след драма в три рунда
0

Роналдо Соуза изпрати в нокаут Крис Уайдман след два рунда и половина динамичен и атрактивен бой.

Бойците поддържаха високо темпо и разменяха удари през по-голямата част от времето в Октагона. Крис Уайдман взе превез над „Джакаре“ през първия рунд с по-точни и силни удари, които измориха бившия шампион на Strikeforce, но бразилецът успя да се възстанови между рундовете и „влезе“ в мача в Рунд 2.

Вторият рунд беше абсолютно равностоен, като двамата бойци пласираха почти еднакъв брой точни удари, а „The All American“ се опита да събори „Джакаре“, но неуспешно. Уайдман искаше да затвърди победата си в третия рунд, като просто разиграва опонента си с точни леви прави и движение от краката. Соуза развали плановете на опонента си и празненствата в MSG, когато изпрати в нокаут бившия шампион в третия рунд, 2:46 мин.

„Джакаре“ вдигна темпото в търсене на нокаута и той дойде. След силна комбинация от крошета, Уайдман падна в нокаут. Роналдо Соуза запази добрия тон след двубоя и заяви, че между него и Уайдман има само и единствено уважение, но в клетката е война.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".