Начало ММА Наш ММА боец прави благотворителна тренировка в помощ на момче

Наш ММА боец прави благотворителна тренировка в помощ на момче

Наш ММА боец прави благотворителна тренировка в помощ на момче
0

Един от водещите ни представители в ММА – Мария Димитров, продължава с благотворителната си кампания в помощ на млад мъж. Националът по бойно самбо и един от любимците на Стара Загора набира средства за Петър, който се нуждае от трансплантация на стволови клетки в чуждестранна клиника, за да възстанови сетивността в крайниците си. След множество физиотерапии и раздвижвания, докторите дават на Петър огромни шансове отново да проходи.

Сребърният медалист от Световно първенство по бойно самбо и шампион по борба вече дари хонорара си от участието в третото издание на GRAND FIGHT ARENA, където постигна победа с 3:0 над сърбина Милан Филипович.

Димитров сега намери нов начин да увеличи финансовата подкрепа към Петър. Днес той организира открита тренировка, която ще се проведе в парк “Аязмото” на площадката под летния театър. Началото е 15:00ч.

„Една история за младо момче от Стара Загора успя да докосне много хора и те заедно с общи усилия се опитват да помогнат! Аз искам да организирам първата си групова тренировка, водена от мен в подкрепа на това момче! Заповядайте на 12.10 (Събота) парк “Аязмото” на площадката под летния театър от 15:00ч. На тренировка с мен в подкрепа на Пешо! Събраните средства ще бъдат преведени по негова сметка. Да бъдем по-добри заедно! Очаквам Ви!“, написа състезателят на спортен клуб по борба „Берое“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.