Начало ММА Нейт Диаз уверен, че скоро ще се бие за титлата
0

Нейт Диаз уверен, че скоро ще се бие за титлата

Нейт Диаз уверен, че скоро ще се бие за титлата
0

Популярният американски боец Нейт Диаз вярва, че ще се бори за титлата в полусредна категория на UFC, независимо от резултата от битката срещу Леон Едуардс, която ще се проведе в събота вечер.

Не се притеснявам, че мога да загубя – така или иначе ще се боря за титлата. Планът засега е да спечелим тук и тогава ще видим кой е следващият ми съперник„, започна Диаз.

Въпреки факта, че в картата на предстоящия турнир има две битки за титла, а двубоят в полусредна категория е едва третото най-важно събитие, Диаз се смята за истински хедлайнер на шоуто.

Това винаги се случва с мен. Казвам им – дайте ми основното събитие. Те – ние вече имаме основно събитие с тези момчета. И аз знам – няма значение, така или иначе имам основната битка, така че нека го направим по различен начин„, обясни американецът.

Хубаво е да бъда активен и да работя по начина, по който ми харесва. Очаквам с нетърпение да си свърша работата. Съперникът ми знае как да спечели и е сериозен човек, но аз трябва да изляза и да го довърша„, завърши Нейт.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.