Начало ММА Адесаня: Спечелих психогическата битка
0

Адесаня: Спечелих психогическата битка

Адесаня: Спечелих психогическата битка
0

Действащият шампион на UFC в средна категория Израел Адесаня, който имаше пререкания с Марвин Ветори на пресконференцията, е уверен, че вече е спечелил психологическа победа над опонента си.

Да, енергията на пресконференцията беше невероятна – отдавна не се забавлявах толкова много. Когато сте лишени от всичко това, вие не осъзнавате колко много ви липсва, но беше наистина страхотно„, започна Адесаня.

Марвин е много емоционален. Контролирам емоциите си и ги използвам при необходимост, а той ги разлива наляво и надясно, държи се като човек с биполярно разстройство. Мисля, че е в ужасно психологическо състояние и ми беше забавно да го провокирам. Обичам да правя това, особено след като той не представлява никаква опасност за мен. Видяхте как реагира – аз седях и дори не ставах, защото не усещах никаква заплаха в неговите лудории. Просто се смях„, продължи шампионът.

Той показва увереност, че може да ме победи, но това е фалшива увереност. Не за първи път виждам това. Всичко това много ми напомня за случилото се преди битката срещу Пауло Коста. Тези хора са ми като отворена книга. Той смята, че е спечелил първата битка, и аз се смея как този човек се заблуждава. Тази събота ще видите, че единият от нас е значително по-добър от другия по умения и вече знаете кой е„, завърши Адесаня.

Двамата излизат един срещу друг в събота вечер на UFC 263 в Глендейл.