Начало ММА Ромеро потанцува салса на пресконференция (ВИДЕО)

Ромеро потанцува салса на пресконференция (ВИДЕО)

Ромеро потанцува салса на пресконференция (ВИДЕО)
0

Йоел Ромеро демонстрира, че ритниците на Израел Адесаня не са наранили особено краката му. Главната среща на UFC 248, в която двамата участваха, разочарова феновете. Едно от малкото достойнства на мача беше играта с лег кикове, която шампионът в средна категория наложи.

След края на битката Адесаня започна да сочи крака на Ромеро. „Вижте го, не може да ходи“, новозеландецът заяви в интервюто с Джо Роган веднага след битката.

Ветеранът доказа по интересен начин обратното.

На пресконференцията след UFC 248 той… танцува салса. Това се случи след въпрос от журналист дали крайниците го болят, когато стъпва.

Спокойно можем да твърдем, че ако Ромеро беше показал тази страст и по време на битката, хилядите по трибуните и пред екраните нямаше да го освиркват.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.