Начало ММА Адесаня: Егото на Коста не му позволява да спре с извиненията

Адесаня: Егото на Коста не му позволява да спре с извиненията

Адесаня: Егото на Коста не му позволява да спре с извиненията
0

Израел Адесаня коментира изказването на Пауло Коста, че се е бил пиян срещу него. Новозеландецът с африкански корени не мисли, че бившият му съперник си прави добра услуга като продължава да намира извинения за загубата.

„Това е забавно. Правил съм странни неща ореди някои от битките си, но съм се учил от грешките си и винаги съм свършвал работата си в октагона“, Адесаня сподели пред „ММА Джънки“.

„Някои хора явно не са създадени за този начин на живот.“

Коста: Бях пиян на мача с Адесаня

Шампионът на UFC коментира изказванията на Коста преди мача и смъртните заплахи.

„Най-добре за него сега е да приеме загубата. Просто му сритах задника. Фактът, че продължава да си намира извинения не му прави услуга в дългосрочен план. Егото му не позволява да разбере, че „кльощавият клон“ го премаза и го накара да лежи в неадекватност, а реферът да го спасява“, допълни Израел Адесаня.

Двамата имаха сериозна вражда, но в клетката бразилецът беше без аргументи срещу бившия кикбоксьор.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.