Начало ММА Непобеден в UFC боец се оттегли от спорта (СНИМКИ)

Непобеден в UFC боец се оттегли от спорта (СНИМКИ)

Непобеден в UFC боец се оттегли от спорта (СНИМКИ)
0

Джими Флик, който беше една от изгряващите звезди на UFC в категория „муха“, се оттегли от професионалната си спортна кариера. Причината е, че 30-годишният американски боец иска да прекарва повече време със своето семейство, а смесените бойни изкуства не позволяват това да се случи.

Днес се събудих, за да започна новото си пътуване в живота и все още е със същата красива жена, започнах първото си пътуване с Рейвън Флик. Обичам те повече от всичко на света „Любов“ и нямам търпение да видим какво можем да постигнем по-нататък заедно за нашите красиви малки момичета. Обичам те Рейвън Флик.Честит 9-годишен юбилей, написа Джими Флик в профила си в Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jimmy Steven Flick (@thebrickmma)

Джими Флик има баланс от 16 победи и 5 загуби в ММА. Той е спечелил 14 срещи преди финалния гонг(всики след събмишън). Флик стартира своята професионална кариера в смесените бойни изкуства преди 11 години, когато е само на 19. През годините той преминава през различни ММА организации като Xtreme Fight League – XFL, LFA, Белатор и т.н. През миналата година Флик записа 4 поредни победи като всичките приключиха със събмишън. Предпоследната дойде на „Претендентските серии на Дейна Уайт“, където Флик събмитна в третия рунд Нейт Смит, с което си спечели договор с UFC. В дебютa си за компанията, провел се на 19 декември, Флик събмитна още в първия рунд Коди Дърдън на събитието UFC Fight Night 183.