Начало Бокс Хърн избира между трима непобедени боксьори за следващ опонент на Уайт

Хърн избира между трима непобедени боксьори за следващ опонент на Уайт

Хърн избира между трима непобедени боксьори за следващ опонент на Уайт
0

Еди Хърн, който е мениджър на Дилиън Уайт, определи няколко боксьори като потенциални следващи противници на ринга за неговия боксьор.

Искам да заведа Дилиън Уайт в Америка за следващата му битка това лято. Да изгради имидж там. Да (да оглави шоу), това е единственият начин. Бие се, в „Медисън Скуеър Гардън“, където и да е, отива и си създава име там и после с удоволствие ще организирам двубой с Уайлдър по-късно през тази година“, сподели Хърн пред „iFL TV“, цитиран от„talksport.com“.

Преди дни самият Уайт разкри, че е готов да се бие навсякъде само и само да получи двубой с „Бронзовия бомбардировач“.

Предстои добра битка между Джърмейн Франклин и Стивън Шоу. Битка срещу победителя от тази среща ще е добра. Тревър Брайън е друг вариант тъй като е „редовен“ шампион на WBA. Има много възможности, бих искал съперникът на Дилиън Уайт да е американец.

Ако се стигне до обединителна битка между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри, Тревър Брайън е добър съперник за мен. Той току-що спечели редовната титла на WBA, така че нека изтупаме праха през юли“, завърши Хърн.

Интересното е, че и Тревър Брайън, и Джърмейн Франклин, и Стивън Шоу нямат загуба на професионалния ринг.

Носителят на редовната титла на WBA има 21 победи, 15 от които записани с нокаут. Франклин е с баланс от 20 успеха като 13 от тяха са постигнати чрез нокаут, а 28-годишният Шоу е с 14 спечелени срещи, 10 от които са приключили преди финалния гонг.