Начало ММА Неприятно! Контузия спря Деян Топалски в Грозни (ВИДЕО)
0

Неприятно! Контузия спря Деян Топалски в Грозни (ВИДЕО)

Неприятно! Контузия спря Деян Топалски в Грозни (ВИДЕО)
0

Една звездите на българския ММА – Деян Топалски, имаше неприятности по време на турнира WFCA 44, който се състоя в чеченския град Грозни.

Боецът се изправи срещу Могамед Героев, но след минута и половина на ринга получи контузия, която наложи прекратяване на срещата.

Самият Топалски призна пред феновете си, че е предпочитал да бъде пребит или нокаутиран, но не и да се контузи.

„Общо взето едва ли можеше да стане по тъпо нещо! 1000 пъти предпочитам да бях пребит, нокаутиран или събмитнат, отколкото това! Бях уверен, силен, натрениран до безобразност, и готов на всичко за тази победа. Едва ли за друг мач съм правил по-хубава подготовка, от тази, но уви. Сега трябва да изчакам ЯМР, след като спадне оттока и да разбера какво точно се случи с коляното и как ще се възстановявам. Но каквото и да е няма да се дам на никой и нищо!!!

Благодаря на всички момчета, които ми помогнаха през последните месеци. Благодаря на жена си и сина ми, че изтърпяха да ме няма когато им трябвах най-много! Благодаря на спонсорите си за подкрепата и на всички приятели и непознати които стискаха палци за мен днес! Започваме нова битка! Сега!“, написа Топалски в социалната мрежа Фейсбук.