Начало ММА Нгану отговори подобаващо на Фюри
0

Нгану отговори подобаващо на Фюри

Нгану отговори подобаващо на Фюри
0

Световният шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану отговори кратко и ясно на Тайсън Фюри. Носителят на пояса на WBC на боксовия ринг обяви, че няма проблем да се разправи с новия властелин на октагона, като го призова да сложи ръкавиците, за да му покаже каква е разликата между двата спорта. В серия от кратки видеа „Циганския крал” заяви, че няма да има никакъв проблем с „Хищника”, след което „разнищи” и Антъни Джошуа.

„Първо ще се погрижа за Джон Джоунс, след което ще тръгна и след Тайсън Фюри”, бе краткият, но много ясен отговор от страна на камерунеца. Самият Джоунс оваканти пояса на UFC в лека тежка категория, за да се качи в горната дивизия и да поиска мач за титла там. Той и Нгану отдавна имат сметки за уреждане, като от доста време търсят начин, за да се изправят един срещу друг.

Засега обаче „Хищника” изглежда не прави планове за битка с Джоунс, тъй като ще трябва да защитава титлата си срещу Дерик Люис. През 2018-а американецът изненадващо стигна до успех и сега Нгану ще иска да покаже, че поражението му е било плод на случайност.