Начало ММА Нгану отказал да замести Дос Сантос
0

Нгану отказал да замести Дос Сантос

Нгану отказал да замести Дос Сантос
0

Франсис Нгану разкри подробности около слуховете, че е отказал да се бие с Александър Волков след като съперникът му Жуниор дос Сантос беше приет по спешност в болница.

Преди дни „Хищника“ написа в Twitter: „UFC в Москва след 18 дни?“ и „Обичам игрите в UFC, толкова е забавно“, намеквайки, че е получил предложение спешно да замени Дос Сантос. Пред TMZ обаче Нгану не само потвърди слуховете, но и даде повече подробности.

„Рабира се, обадиха се на мениджъра ми преди два дни и питаха дали искам да се бия. Попитахме кога. Защото, разбира се, че искам. Кога, къде, с кого? „След 18 дни“. Попитах ги сериозно ли е и с каква цел. Какъв смисъл има, защото за мен това е стъпка назад. „Какво ще получа? Мач за титлата, подновяване на договора, какво?. Казаха ми: „Нищо. Това си е само мач“. И преценихме, че не си заслужава да рискуваме, защото имам само 18 дни за подготовка. А мачът беше обявен преди около два месеца. Предпочитаме, ако ще се бия с Волков, да е в Лас Вегас, след 7-8 седмици. В това би имало повече смисъл. За това време ще имам нормален лагер и ще се подготвя подобаващо“, каза Нгану.