Начало ММА Никола Атанасов: Парк напълни гащите и избяга от Влади Кънчев
0

Никола Атанасов: Парк напълни гащите и избяга от Влади Кънчев

Никола Атанасов: Парк напълни гащите и избяга от Влади Кънчев
0

Норман Парк няма да се бие срещу Влади Кънчев на EFM SHOW 2, което ще се състои на 11 септември в „Арена Армеец”. Двубоят между ирландеца, който е бил част от UFC, и един от най-добрите български бойци трябваше да бъде сред кулминациите на вечерта, но Парк се оттегли.

Мениджърът на EFM за България Никола Атанасов коментира случилото се.

Норман Парк се отказа от битка с Влади Кънчев и за пореден път показа, че е един пълен нещастник и несериозен атлет, който е обърквал плановете в последния момент на почти всички промоции, за които се е състезавал. Както всички знаем той е известен с това, че бяга в последния момент от уредени двубои. Най-голямата промоция в света UFC го уволни точно паради тази причина.

А причината поради, която той се оттегли от битката с Кънчев е направо смешна. Имал проблем с долната част на тялото и поиска двубоя да се проведе по боксовия правилник. Това е несериозно от гледна точна на това, че предлага боксов мач на ММА боец, който се е отдал на това да развива своята ММА кариера. На мен това ми прилича на чист страх от загуба.

В момента усилено търсим сериозен опонент на Кънчев, който да се изправи срещу него на 11 септември в Арена Армеец.

В този бизнес това е нормално и се случва, но това няма да спре мен и промоцията EFM SHOW да намерим подходящ опонент на Влади, който да отговаря на неговата класа„, каза Атанасов.