Начало ММА Нурмагомедов спази обещание от 2017 година

Нурмагомедов спази обещание от 2017 година

Нурмагомедов спази обещание от 2017 година
0

Хабиб Нурмагомедов се оттегли от ММА на върха. Дагестанецът победи победи Джъстин Гейджи в първите секунди на втория рунд от битката им и остана непобеден в смесените боеве.

Статистиката му 29-0 и защитите на световната титла на UFC в лека категория го оставиха в историята.

Оказа се, че „Орела“ е обещал да се откаже от големия спорт именно в най-добрата си форма. Това се е случило на пресконференция през 2017 година.

„Ще покажа най-доброто си представяне в последните си мигове в UFC.“

„Ще се оттегля, когато съм на върха – непобеден, неуспорим шампион на UFC в лека категория. Това е моята мечта и аз я следвам. Искам да остана в съзнанията на хората като най-великия – като Майк Тайсън, Мохамед Али. Не само в клетката, но и извън нея“, споделя Хабиб през 2017 година, когато още не водил битка за пояса.

„Не знаеш какво ще ти се случи утре. Трябва да тренираш на пълни обороти, защото само това зависи от теб. Грабни мечтата си.“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.