Начало Senshi Алиев надви Андрей Чехонин в равностойна SENSHI битка (РЕЗУЛТАТИ)

Алиев надви Андрей Чехонин в равностойна SENSHI битка (РЕЗУЛТАТИ)

Алиев надви Андрей Чехонин в равностойна SENSHI битка (РЕЗУЛТАТИ)
0

Али Алиев спечели пояса на SENSHI срещу непобедения до момента Андрей Чехонин. Двамата направиха много зрелищен сблъсък в главното събитие на  „Битката на шампионите 12: Школа срещу школа“. Бойното шоу се проведе в спортния дворец „Лужники“ в Москва.

Алиев, който е носител на Световната купа по кикбокс и медалист от Световната купа по муай тай, заслужи престижния пояс в мач по правилата KWU SENSHI на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. Коравият руснак Андрей Чехонин, който е световен шампион на WAKO PRO в стил „лоу кик“ в кат. до 85.1 кг, медалист от Световната купа и победител в „Битката на шампионите“, допусна първото си поражение в мач с марка SENSHI.

12-то издание на „Битката на шампионите“ предложи 7 битки, в които се противопоставиха бойци от различни школи на бойните изкуства. Галата е една от най-важните бойни събития в Русия. И тази година шоуто предложи отлична и много класна организация с изключително аудиовизуално оформление.

Как протече битката на SENSHI

Чехонин тръгна в първия рунд да тормози своя съперник със зловещия си лоу кик. Алиев залагаше повече на играта с ръце в началните секунди, но постепенно започва да отправя опасни хай-кикове и лоу-кикове, като играта му беше доста разнообразна. Двамата се хвърлиха в здрава битка, в която включиха и колене и клинчове към играта си. Секунда преди края на първия рунд Али се отвори и Чехонин му нанесе тежък ъперкът.

Вторият рунд не бе много по-различен от първия. Двамата бойци демонстрираха агресивен стил и действаха много активно по ринга, като постоянно разменяха удари и комбинации. Алиев, който имаше сериозно ръстово предимство пред опонента си, забравяше често за своя гард и се налагаше от ъгъла му да напомнят постоянно да внимава, тъй като Чехонин е много опасен в тези моменти. В средата на рунда един ритник на Алиев в областта на стомаха прати за кратко Чехонин на земята, но боецът бързо се изправи.

Въпреки че се видя лека умора и у двамата в началото на третия рунд, те отново се хвърлиха с много хъс в битката. Алиев започна да използва повече техники от муай тай и да нанася колена на Чехонин. Али впечатли и с един точен бекфист, което със сигурност натежа в негова ползва за крайното решение на съдиите. След последния гонг победата бе присъдена на Али Алиев.

Резултати от „Битката на шампионите 12: Школа срещу школа“

  1. Виталий Ишахнели (Киокушин, двукратен световен шампион) загуби от Евгений Шаломаев (кудо, световен шампион);
  2.  Тахир Абдулаев (бирмански бокс, световен шампион) победи Руслан Шогенов (ашихара карате, четирикратен световен шампион)
  3. Мхер Манукян (джиу-джицу, медалист от световно първенство, европейски шампион) загуби от Шамидхан Магомедов (граплинг, руски шампион);
  4. Магомед Магомедов (самбо, двукратен световен шампион, носител на Световната купа) победи Рамис Терегулов (панкратион, двукратен световен шампион, европейски шампион).
  5. Айк Бегян (двукратния световен шампион) спечели мача за шампионската титла по муай тай на ОНД срещу Артем Винник от Беларус (световен WAKO шампион и трикратен носител на Световната купа).
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.