Начало Senshi Кой ще спечели пояса на SENSHI? Гледайте “Битката на шампионите” ТУК!
0

Кой ще спечели пояса на SENSHI? Гледайте “Битката на шампионите” ТУК!

Кой ще спечели пояса на SENSHI? Гледайте “Битката на шампионите” ТУК!
0

Световният шампион на WAKO PRO в стил „лоу кик“ в кат. до 85.1 кг, медалист от Световната купа и победител в „Битката на шампионите“ Андрей Чехонин излиза днес срещу Али Алиев – носител на Световната купа по кикбокс и медалист от Световната купа по муай тай в мач по правилата KWU SENSHI на Професионалната лига на Световния киокушин съюз.

Сблъсъкът е част от програмата на най-голямото събитие по бойни спортове в Русия – „Битката на шампионите 12: Школа срещу школа”. Бойто шоу е тази вечер в спортния дворец „Лужники“ в Москва. Общо 7 двубоя са включени от организатора Руски съюз на бойните изкуства. Сред тях са мач за титлата по кикбокс на Русия, среща  по муай тай за титлата шампион от ОНД и мач по правилата KWU SENSHI на Професионалната лига на Световния киокушин съюз.

Началото на „Битката на шампионите 12: Школа срещу школа”, е 18:00 часа българско време, като можете да гледате двубоите на ТОЗИ ЛИНК.

Чехонин и Алиев преминаха успешно кантара, като са готови за втори двубой в стил KWU SENSHI на голямата арена на световното събитие. Миналата година пояса на SENSHI от „Битката на шампионите 11: Школа срещу школа“ спечели чехът Ян Сокуп – европейски шампион, сребърен медалист от Световното първенство и първенец на престижната надпревара „All Japan“. Той премери сили с европейския и двукратен световен шампион Тимур Гасташев от Русия. Трите рунда, в които двамата показаха световна класа, не се оказаха достатъчни за определянето на краен победител и се наложи изиграването на допълнителен такъв. В него Сокуп успя да се наложи и спечели титлата на SENSHI KWU.

Тази вечер в руската столица ще бъде определен шампион на Русия по кикбокс един срещу друг ще излязат европейския шампион Магомед Махамаев и сребърния европейски медалист Дмитрий Ченгелия.

В двубои за шампионската титла по муай тай на ОНД ще излязат Артем Винник от Беларус – световен WAKO шампион и трикратен носител на Световната купа, и двукратния световен шампион Айк Бегян от Руската федерация.

Останалите битки за вечeрта са:

  1. Виталий Ишахнели (Киокушин, двукратен световен шампион) – Евгений Шаломаев (кудо, световен шампион);
  2. Руслан Шогенов (ашихара карате, четирикратен световен шампион) – Тахир Абдулаев (бирмански бокс, световен шампион);
  3. Мхер Манукян (джиу-джицу, медалист от световно първенство, европейски шампион) – Шамидхан Магомедов (граплинг, руски шампион);
  4. Магомед Магомедов (самбо, двукратен световен шампион, носител на Световната купа) – Рамис Терегулов (панкратион, двукратен световен шампион, европейски шампион).

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.