Начало ММА Нурмагомедов за Макгрегър и Порие: Удуших ги и двамата

Нурмагомедов за Макгрегър и Порие: Удуших ги и двамата

Нурмагомедов за Макгрегър и Порие: Удуших ги и двамата
0

Шампионът на UFC в лека категория – Хабиб Нурмагомедов, за пореден път не прояви интерес към победителя от предстоящия двубой между Конър Макгрегър и Дъстин Порие.

„Всеизвестния“ и „Диаманта“ ще се бият през януари, но все още не е ясно какъв е залогът в реванша им. Руснакът все още се води шампион на организацията, въпреки че след победата си на Джъсин Гейджи през октомври заяви, че се оттегля от спорта.

Снимка: БТА

В сряда „Орела“ даде пресконференция в Москва, а когато бе запитан дали има вероятност да се завърне в Октагона и да защитава пояса срещу Конър или Дъстин, отговорът му бе следния:

„На Дейна ще му бъде трудно да ме изненада с противник“, заяви Хабиб.

Снимка: БТА

„Не виждам смисъл да се бия нито с единия, нито с другия. За какво са ми такива мачове? И двамата ги удуших. Не са ми интересни. Бивши шампиони… и двамата се предадоха.

„Ние имаме една поговорка: „Конят не тича, докато магарето не спечели“. А тук магаретата дори не участват там, където конете се състезават. Ако UFC ми предложи 100 милиона, тогава имаме проблем. Но от гледна точка на спортист те двамата не събуждат никакъв интересс у мен“, сподели дагестанецът.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.