Начало ММА Официално: Камачо срещу Фревола в края на юни

Официално: Камачо срещу Фревола в края на юни

Официално: Камачо срещу Фревола в края на юни
0

Франк Камачо ще спори в клетката срещу Мат Фревола на събитието UFC Fight Night 177, което ще се проведе на 20 юни. Сблъсъкът ще бъде в лека категория.

Камачо има баланс от 22 победи и 8 загуби в ММА. Той е записал цели 19 успеха преди финалния гонг (17 с нокаут и 2 след събмишън). Представителят на Северни Мариански острови дебютира за UFC през 27 година като от тогава насам отрицателна статистика – 2 победи и 4 загуби. През миналата година Камачо победи Ник Хейн с технически нокаут във втория рунд на събитието UFC Fight Night 153, но в края на октомври загуби със събмишън от Бенейл Дариуш.

Мат Фревола е с баланс от 8 успеха. 1 поражение и 1 равен мач в ММА. Американецът е записал 4 успеха преди финалния гонг (1 с нокаут и 3 след събмишън). 29-годишният боец, също, както Камачо, дебютира през 2017 година за UFC. В първия си сблъсък за организацията Фревола губи с нокаут в първия рунд от Марко Поло Рейес. От тогава насам той няма загуба. През миналата година той записа 2 успеха в 2 срещи (над Джалин Търнър и над Луис Пеня).