Начало ММА Освободен от UFC аут до 2021-ва заради допинг
0

Освободен от UFC аут до 2021-ва заради допинг

Освободен от UFC аут до 2021-ва заради допинг
0

Бившият боец в тежка категория на UFC Дмитрий Смоляков остана без състезателни права за две години заради употреба на забранени стимуланти.

Американската антидопингова агенция (USAD) обяви, че в организма му са открити следи от два вида вещества, като пробата е дадена преди загубата му от Грег Харди с технически нокаут в първия рунд на 27 април. „37-годишният Смоляков даде положителна проба в резултат на тестване на урината на 22 април в извънсъстезателна проверка и на 27 април в състезателна проверка“, се казва в официалното съобщение на USAD. Загубата от Харди беше трета поредна за Смоляков в UFC, което доведе до освобождаването му от веригата през май.

Любопитното е, че Дмитрий Смоляков трябва да се бие на Fight Nights Global 94 в Москва през октомври. Макар и бойците, наказани от USAD да нямат право да участват в състезания, те не са лишени от състезателни права в държави, които нямат атлетически комисии или организации, които не признават действията на USAD и могат спокойно да участват в събития там.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.