Начало ММА От UFC продължават да освобождават бойци

От UFC продължават да освобождават бойци

От UFC продължават да освобождават бойци
0

Най-известната професионална ММА верига в света прекрати взаимоотношения с четирима бойци. Това са Антонио Аройо, Сара Алпар, Томас Алмейда и Майк Родригес. Причината за освобождаването им са слабите им резултати.

Антонио Ариойо е в серия от 3 поредни поражения, последното от които беше съвсем скоро – нокаут в третия рунд от Хоакин Бъкли на UFC Fight Night 192.

30-годишната Сара Алпар впечатли преди да подпише с UFC, но след това разочарова, инкасирайки две поредни поражения – от Джесика Роуз Кларк с технически нокаут в третия рунд и от Ерин Бланчфилд с единодушно съдийско решение.

Бразилецът Томас Алмейда (на снимката) подписа с най-известната верига за смесени бойни изкуства през 2014 година, печелейки първите си 4 срещи, с което стигна и до феноменален общ баланс от 21 победи от 21 срещи. От 2016 година насам обаче той спечели само 1 срещи и загуби други 5, намирайки се в настоящето в серия от 4 поредни загуби.

Логично е и уволнението на Майк Родригес. 32-годишният американски боец навлезе в серия от 3 поредни поражения в полутежка категория. Спадът за него стартира преди около година – загуба от Ед Херман със събмишън в третия рунд. Тази година той изигра два двубоя – поражение от Данило Маркес с технически събмишън във втория рунд и загуба от Тафон Нчукви с единодушно съдийско решение.