Начало ММА Хукър вярва, че Махачев е преодолим съперник
0

Хукър вярва, че Махачев е преодолим съперник

Хукър вярва, че Махачев е преодолим съперник
0

Боецът на UFC в лека категория Дан Хукър заяви, че определя уменията на бъдещия му опонент Ислам Махачев като добри, но и той е преодолим съперник. Двамата ще премерят сили в на събитието UFC 267, което ще се проведе на 30 октомври в Абу Даби.

Дагестанецът Махачев трябваше да се изправи срещу бившия шампион Рафаел дос Аньос, но бразилецът се оттегли заради контузия. Така новозеландецът Хукър прие двубоя с по-малко от месец предизвестие.

Той определено има умения. Аз искам да съм първият, който ще го накара да изглежда като обикновен човек. Знам, че всички сме, това е смешното в това. Хората могат да говорят, че той бил недосегаем и непобедим. Аз обаче съм бил в залата с тези момчета. 

Всички те се изпитват умора, получават контузии и кървят. Знам, че мога да нокаутирам всеки. За всички Махачев е мистериозен герой. За мен той е просто поредното тяло. 

Хукър бе в серия от две поредни загуби, но „изплува на повърхността“ с победа над Насрат Хакпараст на събитието UFC 266. В предишните си две влизания в клетката той бе преодолян от Майкъл Чандлър и Дъстин Порие. Към момента в кариерата си има 21 победи и 10 загуби.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".