Начало ММА От затвора до клетката на UFC – историята на Кайл Бочняк (ВИДЕО)
0

От затвора до клетката на UFC – историята на Кайл Бочняк (ВИДЕО)

От затвора до клетката на UFC – историята на Кайл Бочняк (ВИДЕО)
0

Историята на Кайл Бочняк е доказателство, че когато удариш дъното единствената ти опция е да скочиш нагоре. Той е боец на UFC, но някога е бил тийнейджър с проблем с алкохола и наркотиците. Лошите навици на родения в Масачузец младеж започват още от гимназистките му години, когато той попада под лошото влияние на негови връстници. Въпреки, че винаги е бил атлетичен и успешен с всеки спорт, с който се захване, той поел по лесния път. Причините за неговото пристрастяване към тези пороци могат да бъдат открити в липсите в семейството му. Баща му напуска семейството, когато Бочняк е само на две години. Майка му е принудена да работи на няколко места, за да осигури най-доброто за него и той поема сам по пътя си без истински ментор в този труден живот.

Грешките, които прави в юношеските си години, го отвеждат до затвора, където той среща баща си. За да избегне неговата съдба, Бочняк се споразумява със съдията по делото му с изключително прочувствена реч. Съдът се смилява над него и го освобождава с условна присъда. Този последен шанс, който те му дават, се оказва златен за младежa. Той си намира приятелка, която да го държи далеч от проблеми и попада в залата по бразилско джу-джицу. След 5 години усилени тренировки американецът дебютира в професионалния ММА, а след още две в UFC.

Вижте този късометражен филм за този боец в живота и клетката и разберете още интересни тайни за мрачното му минало:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.