Начало ММА Отложиха битката Нгану – Дерик Люис
0

Отложиха битката Нгану – Дерик Люис

Отложиха битката Нгану – Дерик Люис
0

Битката за титлата в тежка категория между действащия шампион на UFC Франсис Нгану и претендента за пояса Дерик Люис ще се проведе поне месец и половина по-късно от планираното. Известният спортен коментатор Ариел Хелвани обяви отлагането на мача.

UFC се надяваше да има битка между Франсис Нгану и Дерик Люис на 7 август, но сега това изглежда малко вероятно. Несъответствия с графика. Все още нищо не е одобрено, но както ми казаха, в момента новата цел е септември“, съобщи репортерът.

Така на картата на турнира UFC 265, който ще се проведе на 7 август, остава една конфронтация на титлата – двубоят в полутежка категория при жените между Аманда Нунес и Джулиан Пеня.

В същото време турнирът UFC 266 , който е отложен от 4 за 25 септември, може да получи трета битка за трофей. В момента основните събития на първото есенно номерирано събитие са битката за титлата в полутежка категория между Александър Волкановски и Брайън Ортега и битката за колана в полутежка категория с участието на Ян Блахович и Глоувър Тейшейра.