Начало ММА Патрисио Фрейре хвърли ръкавицата към Макс Холоуей

Патрисио Фрейре хвърли ръкавицата към Макс Холоуей

Патрисио Фрейре хвърли ръкавицата към Макс Холоуей
0

Шампионът на Белатор в  две категории (лека и перо) – Патрисио Фрейре, е смятан от мнозина за най-елитния боец в цял свят при 65-килограмовите.

33-годишният бразилец се намира в серия от 6 поредни победи, като последното му поражение датира от 2016-та. „Питбула“ често е спряган за преминаване в най-комерсиалната верига UFC, където по презумпция се намират най-добрите ММА бойци на планетата.

Такъв ход обаче изглежда немислим в скоро време, а самият Фрейре предложи на един определен човек то отбора на Дейна Уайт да се присъедини към Белатор. Да, става въпрос за бившия шампион Макс Холоуей.

Снимка: БТА

„Определено бих искал да се изправя срещу хора от други организации“, заяви пред MMA Junkie южноамериканецът.

„UFC не ме интересува като дестинация. По-скоро бих искал да участвам в мачове с бойци от съседните вериги. Като в бокса – шампионите се бият помежду си. Това е нещото, което липсва на смесените бойни изкуства.

„Иска ми се аз да съм този, който да даде началото на този тренд. Но ще видим какво ще се случи в бъдещето. Може би на Макс Холоуей ще му омръзне да се бие за стотинки в UFC и ще дойде в Белатор.

„Може да го направим в Хавай. Вярвам, че в скоро време топ имената на UFC ще започнат да идват при нас. Не знам кой пуска слуховете, че тук няма пари“, допълни двойният шампион на Скот Кокър.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.