Начало ММА Пейдж Ванзант: Никога не говоря с лошо за UFC

Пейдж Ванзант: Никога не говоря с лошо за UFC

Пейдж Ванзант: Никога не говоря с лошо за UFC
0

Красивата ММА състезателка Пейдж Ванзант не се поддаде на провокации и отказа да говори срещу UFC. Американката изигра последната си среща за най-престижната верига за смесени бойни изукства при загубата от бразилката Аманда Рибас. Договорът на Ванзант с UFC изтече и по всичко личи, че тя няма да получи ново предложение.

Никога не съм говорила с лошо за UFC – бе категорична блондинката. – Не съм огорчена от кариерата си или позицията, на която от UFC са ме поставяли. Няма проблем да съм свободен агент и това не е защото не харесвам UFC или Дейна Уай.“

В същото време президентът на UFC Дейна Уайт отправи критики към представянето ѝ в последния мач. Той заяви, че е по-добре тя да опита късмета си някъде другаде.

„Честно казано, не съм чувала този цитат. Съжалявам малко, защото мислех, че имаме добри отношения с Дейна. Мислех, че сме близки приятели и той може да ми пише или да ми се обади“, спокойно прие упреците Пейдж.

Ванзант напуска веригата с актив от 5 победи и 4 загуби. Тя дебютира през 2014-та година.

„Това беше битката, която UFC искаше. Правят това, когато човек има останал един двубой в договора. Очевидно това беше най-трудният противник, който можеха да ми дадат. Аманда е много талантлива, внимателно ще следя кариерата ѝ“, сподели Ванзант.