Начало ММА Петъчни прогнози: Черния звяр ще си изпати с руснака

Петъчни прогнози: Черния звяр ще си изпати с руснака

Петъчни прогнози: Черния звяр ще си изпати с руснака
0

Отново е петък и е време за най-доходоносната ни рубрика. Все още големият бокс не се е завърнал – акцентът пада върху добрия и не чак толкова стар ММА.

Този път няма да гледаме единствено UFC. Конкурентите от „Белатор“ са подготвили на пръв поглед интригуваща гала, от която сме си избрали втората прогноза.

Дерек Люис – Алексей Олейник

„Черния звяр“ победи с много спорно съдийско решение българина Благой Иванов. Този път късметът му може и да не го покрие, а такъв ще му е нужен срещу ветерана Олейник. Руснакът ще вкара битката в партер и там Люис няма да има абсолютно никакъв шанс. Това ще се случи с цената на няколко удара, но той има нелоша брадичка, подобно на Иванов. Алексей е като пиявица – 46 победи със събмишън, 45 успеха в първи рунд, а в самбото е двукратен световен шампион. В този мач търсим изненада с премерен риск, а коефициентът е доста примамлив – 2,60. Най-големите майстори ще потърсят победа за руснака преди края за 2,90.

Майкъл Чандлър – Бенсън Хендерсън

И за да гоним още по-сериозна обща ставка – победа на Чандлър за 1,50. Така общият коефициент е 4,35. Чандлър е един от най-класните бойци на тези килограми изобщо в ММА. „Железния“ взе първия мач с решение и най-вероятно ще спечели реванша. Беше спрян от Патрисио Фрейре, но заслужава още една битка за титлата на бразилеца.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.