Начало ММА Петъчни прогнози: Чимаев отново ще е експресен

Петъчни прогнози: Чимаев отново ще е експресен

Петъчни прогнози: Чимаев отново ще е експресен
0

Хамзат Чимаев никога не е стигал до трети рунд в кариета си. Няма да го стори и срещу Ли Жианлян на UFC 267 този уикенд.

Шведът с чеченски корени превърна „Бойния остров“ в свой втори дом. Миналата година в рамките на 10 дни той записа две бързи победи там, а след по-малко от три месеца нокаутира Гералд Меершерт за 17 секунди.

Мачът да не влиза в трети рунд е оценено на 1,40, което е прилично за права колонка (множествен залог). По-рисковата опция е под 1,5 рунда за 1,80.

Следващата среща на мушка е Ян Блахович – Гловър Тешейра да НЕ се изиграят всички рундове – 1,50.

Пьотр Ян ще победи Кори Сандхаген на 1,50. Зубайра Тухугов може да изпита затруднения, но ще сломи съпротивата на Рикардо Рамос за 1,60.

В права колонка всички тези опции правят 6,48!

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.