Начало ММА Петъчни прогнози: Класен ММА навръх Великден

Петъчни прогнози: Класен ММА навръх Великден

Петъчни прогнози: Класен ММА навръх Великден
0

Отново дойде време за празници, но това съвсем не значи, че бойците от UFC ще почиват. Добре де – в Запада почивните дни вече минаха. Организация ще ни предложи нова порция екшън.

Файт картата този уикенд предлага няколко оспорвани мача. Любителите на прогнозите ще трябва да „хванат бика за рогата“, а това правим и ние.

Роналдо Соуса срещу Джак Хермансон

Бразилецът е фаворит на букмейкърите, но ставката за победа на шведа е повече от привлекателна – 2,75. Той е почти с 10 години по-млад от ветерана Соуса. Демонстрира чудесна форма при последната си поява в клетката. Заключи безмилостна гилотина на 30-ти март срещу Дейвид Бранч. Вече има 19 победи и едва 4 загуби. Победата за Хермансон е твърде подценена тук, а знаем какво става дори при само миг подценяване в октагона.

Кори Сандхаген срещу Джон Линекер

Тук можем да се доверим на фаворита, а именно на опитния Линекер. Талантливият боец печели лесно срещу съперници от калибъра на Сандхаген. Бразилецът има 4 пъти повече професионални срещи на сметката си, въпреки че двамата са връстници. Коефициентът за успех на Джон е 1,70.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.