Начало ММА Петъчни прогнози: Нокаут фиеста

Петъчни прогнози: Нокаут фиеста

Петъчни прогнози: Нокаут фиеста
0

Трудно е да се задържи успешна серия при прогнозите и дано точно този петък не изненада всички. Последните седмици рубриката е като автомат „Калашников“ – независимо от възрастта и условията, засечки почти няма.

Концентрираме се върху ММА от най-висша класа със събитието UFC 240.

Нокаутите са търсен ефект в САЩ, а при галавечери с подобен заряд и неравностойни двойки е най-разумно… и ние да ги потърсим.

Макс Холоуей – Франки Едгар

Много е вероятно шампионът да защити титлата си. Холоуей е далеч по-класният боец и ще го докаже. Мачът е главен за вечерта, но едва ли ще се изиграят всички 25 минути. „Благословения“ загатна за огромния си потенциал срещу Жозе Алдо и не спира да развива качествата си. Победа за Макс Холоуей с нокаут, технически нокаут или дисквалификация – 1,75.

Крис Сайборг – Фелиша Спенсър

Тук „Киборга“ ще пожелае лека нощ на съперничката си още в първия рунд. Успех с нокаут в тази част е оценен на 1,75. Разнообразни ставки, нали? Дейна Уайт подразни опасната състезателка и в неделя сутрин (българско време) тя ще му докаже дали заслужава нов договор или не.

Прилична колонка от два мача за поддържане на интереса, докато чакаме нови големи предизвикателства.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.